Πολύ καλός άνθρωπος και πολύ επεξηγηματικός

Πηγαίνω στον κ. Κοφινάκο 1 χρόνο τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και πολύ επεξηγηματικός. Εγώ πηγαίνω με το βιβλιάριο του δημοσίου.

Τον άλλο μήνα ξεκινώ εξωσωματική για το 2ο παιδάκι μου πρώτα ο Θεός. Έχω ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα και με έχει βοηθήσει πολύ γιατί ακούει όσα του μεταφέρω από τον ρευματολόγο μου και συνεργάζεται άψογα. Όλους τους υπερήχους και τις εξετάσεις που θα χρειαστώ θα μου τα κάνει στο ιατρείο του και με αυτόν τον τρόπο γλυτώνω κάποια χρήματα.

Δε με πίεσε ποτέ για τίποτα και όποτε τον έχω πάρει τηλέφωνο είναι πάντα εκεί για μένα. Σαν άνθρωπος δεν είναι ο “χα χα χου”, είναι σοβαρός και δε σου χαϊδεύει τα αυτιά, χωρίς όμως να είναι αυστηρός. Θα κάνει το αστείο του εκεί που πρέπει και θα σου τα πει τα πράγματα όπως είναι πάλι εκεί που πρέπει.

Εγγραφή στον Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email για επιβεβαίωση της εγγραφής σας.
About Παναγιώτης Κοφινάκος
Ο Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος Δρ. Παναγιώτης Κοφινάκος είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται με το δίκτυο υγείας MEDISYSTEM της INTERAMERICAN, με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ (Λ. Συγγρού 383, Παλαιό Φάληρο) και διατηρεί ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο Περιστέρι Αττικής (οδός Τζων Κέννεντυ 40, Δευτέρα-Παρασκευή 5 - 9 μμ). Τηλέφωνα για ραντεβού: 211-22.15.099 και 6972-91.11.76.