Πώς θα έρθετε από Αιγάλεω

Ο πιο εύκολος τρόπος να έρθετε στο ιατρείο είναι από τη Λεωφόρο Θηβών


Πώς θα έρθετε από Αιγάλεω

Το Αιγάλεω συνορεύει με το Περιστέρι.

Αν έρθετε με δικό σας μέσο μεταφοράς, ο πιο εύκολος τρόπος για να έρθετε στο ιατρείο από Αιγάλεω είναι να πάρετε τη Λεωφόρο Θηβών με κατεύθυνση προς Λεωφόρο Αθηνών. Μόλις διασχίσετε τη διασταύρωση της Λ. Θηβών με τη Λ. Αθηνών, στα πρώτα φανάρια στρίβετε δεξιά. Αυτή είναι η οδός Τζων Κένεντυ. Το ιατρείο βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω, από την αριστερή πλευρά του δρόμου.

Εναλλακτικά, αν βρίσκεστε πιο κοντά στη Λεωφόρο Αθηνών σε σχέση με τη Λ. Θηβών και βρίσκεστε από την:

  • πάνω πλευρά της Λ. Θηβών (προς Χαϊδάρι): μπορείτε να βγείτε στη Λ. Αθηνών με κατεύθυνση προς Αθήνα και στη διασταύρωση με Λ. Θηβών, να στρίψετε αριστερά στο φανάρι επί της Λ. Θηβών, με κατεύθυνση προς Ίλιον. Στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά.
  • κάτω πλευρά της Λ. Θηβών (μεταξύ Λ. Θηβών και Εθνικής Οδού): μπορείτε να βγείτε στη Λ. Αθηνών με κατεύθυνση προς Χαϊδάρι και στη διασταύρωση με Λ. Θηβών, να στρίψετε δεξιά στο φανάρι επί της Λ. Θηβών, με κατεύθυνση προς Ίλιον. Στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά.

Αν έρθετε με λεωφορείο, η κυκλική γραμμή ΟΑΣΑ 891 (Αιγάλεω – Περιστέρι – Σταθμός Αττικής) κάνει στάση στη γωνία Λεωφόρου Θηβών και οδού Τζων Κένεντυ (στάση Κένεντυ).

Χάρτη με την ακριβή τοποθεσία του ιατρείου μπορείτε να δείτε εδώ: χάρτης τοποθεσίας ιατρείου.


Εγγραφή στον Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email για επιβεβαίωση της εγγραφής σας.
About Παναγιώτης Κοφινάκος
Ο Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος Δρ. Παναγιώτης Κοφινάκος είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται με το δίκτυο υγείας MEDISYSTEM της INTERAMERICAN, με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ (Λ. Συγγρού 383, Παλαιό Φάληρο) και διατηρεί ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο Περιστέρι Αττικής (οδός Τζων Κέννεντυ 40, Δευτέρα-Παρασκευή 5 - 9 μμ). Τηλέφωνα για ραντεβού: 211-22.15.099 και 6972-91.11.76.

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται.


*


8 − five =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.