Τί είπανε για τον Δρ. Κοφινάκο


Τί είπανε για τον Δρ. Κοφινάκο

Μαρτυρίες γυναικών που επισκέφθηκαν τον Δρ. Κοφινάκο για γυναικολογικά ή/και μαιευτικά θέματα.

Για να αφήσετε τη δική σας μαρτυρία, πατήστε εδώ.

Εξαίρετος επιστήμονας, ευγενέστατος, άριστη επιστημονική επάρκεια

Εξαίρετος επιστήμονας, ευγενέστατος, άριστη επιστημονική επάρκεια, τον συστήνω ανεπιφύλακτα κι εγώ και οι φίλες μου!

Νικολέτα Κατζηλιέρη
20/01/2016

Εξαιρετική εμπειρία!

Εξαιρετική εμπειρία! Ακριβώς οι συμβουλές, η στήριξη και η ενημέρωση που χρειάστηκα καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Έφη Μπαχά
13/01/2016

Υπέροχος άνθρωπος και γιατρός!!!

Υπέροχος άνθρωπος και γιατρός!!!

Ελένη Σταυρίδη
23/12/2015

Ο μοναδικός γιατρός μου!!!

Ο μοναδικός γιατρός μου!!! Εξαιρετικός επιστήμονας και εκπληκτικός άνθρωπος!!!!

Νατάσα Κρητικού
04/09/2015

Άριστος επιστήμονας

Είστε ένας άριστος επιστήμονας μα πάνω από όλα άνθρωπος!!!!

Αναστασία Τραγιανού
07/08/2015

Ο καλύτερος γιατρός που έχω βρει

Ο καλύτερος γιατρός που έχω βρει, ψύχραιμος, συζητήσιμος και πάντα διαθέσιμος για την επίλυση των προβλημάτων. Επίσης, είναι ο μόνος γιατρός που ερχόταν ΚΑΘΕ μέρα και με έβλεπε μετά τη γέννα, πράγμα που δεν έκανε κανένας άλλος γυναικολόγος από τους 4 που είχαν “ασθενείς” στο ίδιο δωμάτιο.

Κατερίνα Παυλάκη
15/02/2015

Πολύ καλός, ευγενικός και δεν σε αγχώνει

Ο κ. Κοφινάκος είναι πολύ καλός, ευγενικός και δεν σε αγχώνει. Μετά τη γέννα ερχόταν συνέχεια να με δει στο δωμάτιο και ήταν μαζί μου σε όλους τους μεγάλους υπέρηχους.

Roro
18/06/2014

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Είμαι 12 εβδομάδων έγκυος, επισκέφτηκα μια φορά τον κ. Κοφινάκο και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

marialou23
05/02/2014

Έκατσε μαζί μου και τις 12 ωρες που έκανα να γεννήσω!

Γέννησα στις 9/5 το τρίτο μου παιδάκι με τον κ. Κοφινάκο. Ομολογώ με πολλή επιφύλαξη επισκέφτηκα για πρώτη φορά το ιατρείο του κυρίως γιατί έψαχνα γιατρό στο ΡΕΑ και τον βρήκα τυχαία και διατήρησα την μεγάλη μου επιφύλαξη σε όλη την εγκυμοσύνη παρόλο που σε κάθε επίσκεψη μου στο ιατρείο του ήταν άψογος, κυρίως λόγω του ότι τα 2 πρώτα μου παιδάκια τα γέννησα σε μεγαλογιατρό ο οποίος στην 2η γέννα μου φέρθηκε απαράδεκτα.

Δεν ξέρω τι να πω για τον κ. Κοφινάκο, η συμπεριφορά του απέναντί μου άψογη, δεν με άγχωσε ποτέ παρόλο που αντιμετώπισα μικροπροβληματάκια, δεν με φόρτωσε με περιττά φάρμακα και εξετάσεις, ήταν δίπλα μου όποτε τον χρειάστηκα και με ακολούθησε σε όλους τους μεγάλους υπέρηχους (αυχενική, β’ επιπέδου και doppler), στον τοκετό μόλις πήγα στο ΡΕΑ 4.30 το πρωϊ και τον ειδοποήσαν ήρθε αμέσως και έκατσε μαζί μου και τις 12 ώρες που έκανα να γεννήσω δίπλα μου, παρόλο που είχαμε δύσκολο τοκετό, παρόλο που εγώ λύγισα και ζήταγα καισαρική ήταν εκεί με υπομονή και με βοήθησε και τελικά ήρθε στον κόσμο φυσιολογικά το τρίτο μου παιδάκι, το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ με πόση στοργή το έπιασε μόλις βγήκε. Επίσης, να πω ότι επειδή το μωρό μου γεννήθηκε λίγο πρόωρα, κάθε μέρα ενημερωνόταν για την πορεία του στην μονάδα και με επισκεπτόταν στο δωμάτιο και μου έλεγε τα νέα του.

Τελικά, μετά από αυτή την εμπειρία κατάλαβα ότι σημασία δεν έχει το μεγάλο όνομα ή οι περιττές πολυτέλειες αλλά ένας γιατρός ΑΝΘΡΩΠΟΣ που θα σε στηρίζει και θα σε ακούει. Να πω ότι είναι και ιδιαίτερα οικονομικός.

katerina23
12/07/2012

Πολύ καλός άνθρωπος και πολύ επεξηγηματικός

Πηγαίνω στον κ. Κοφινάκο 1 χρόνο τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και πολύ επεξηγηματικός. Εγώ πηγαίνω με το βιβλιάριο του δημοσίου.

Τον άλλο μήνα ξεκινώ εξωσωματική για το 2ο παιδάκι μου πρώτα ο Θεός. Έχω ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα και με έχει βοηθήσει πολύ γιατί ακούει όσα του μεταφέρω από τον ρευματολόγο μου και συνεργάζεται άψογα. Όλους τους υπερήχους και τις εξετάσεις που θα χρειαστώ θα μου τα κάνει στο ιατρείο του και με αυτόν τον τρόπο γλυτώνω κάποια χρήματα.

Δε με πίεσε ποτέ για τίποτα και όποτε τον έχω πάρει τηλέφωνο είναι πάντα εκεί για μένα. Σαν άνθρωπος δεν είναι ο “χα χα χου”, είναι σοβαρός και δε σου χαϊδεύει τα αυτιά, χωρίς όμως να είναι αυστηρός. Θα κάνει το αστείο του εκεί που πρέπει και θα σου τα πει τα πράγματα όπως είναι πάλι εκεί που πρέπει.

βιλλυ
15/07/2011

Άψογος άνθρωπος, τρομερός γιατρός και ευγενέστατος

Ο κ. Κοφινάκος με ξεγέννησε πριν 10 μέρες. Είναι άψογος άνθρωπος, τρομερός γιατρός και ευγενέστατος. Να σημειώσω, επίσης, ότι είναι πάρα πολύ οικονομικός!

despoina2302
06/12/2010

Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου!

Ο κ. Κοφινάκος ήταν ευγενέστατος, επεξηγηματικός και από την πρώτη επίσκεψη κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Να προσθέσω ότι στο ιατρείο του είχε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Vicky_31
06/02/2010

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται.


*


one × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.