5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας

Αίγλη Ζαππείου, 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017

εφηβικής γυναικολογίας

Κατά το τριήμερο 6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2017, στην Αίγλη Ζαππείου, ο Δρ. Παναγιώτης Κοφινάκος παρακολούθησε με επιτυχία το «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας» που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας σε συνεργασία με την Β´ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αρεταίειον», την Α´ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας.

Το Συνέδριο ήταν αφιερωμένο στις νέες εξελίξεις που καταγράφουν την αναγκαιότητα της εξειδίκευσης αυτής, στην ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας παγκοσμίως.

Διακεκριμένοι επιστήμονες μίλησαν για θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά Νεογνολόγοι, Παιδίατροι, Γυναικολόγοι, Ενδοκρινολόγοι και ιατροί Γενικής Ιατρικής.


Εγγραφή στον Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email για επιβεβαίωση της εγγραφής σας.
About Παναγιώτης Κοφινάκος
Ο Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος Δρ. Παναγιώτης Κοφινάκος είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται με το δίκτυο υγείας MEDISYSTEM της INTERAMERICAN, με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ (Λ. Συγγρού 383, Παλαιό Φάληρο) και διατηρεί ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο Περιστέρι Αττικής (οδός Τζων Κέννεντυ 40, Δευτέρα-Παρασκευή 5 - 9 μμ). Τηλέφωνα για ραντεβού: 211-22.15.099 και 6972-91.11.76.

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται.


*


20 + 8 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.