Συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια

Ο Δρ. Κοφινάκος έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 50 επιστημονικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό

γυναικολογικό άρθρο

Συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια

Ο Δρ. Κοφινάκος επιδιώκει να εξασφαλίζει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να συμμετέχει σε όσο το δυνατό περισσότερα ιατρικά συνέδρια, σεμινάρια και συμπόσια του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθότι πιστεύει στην διαρκή μετεκπαίδευση και ενημέρωση επί μαιευτικών, γυναικολογικών και (γενικότερα) ιατρικών θεμάτων.

Μέχρι και σήμερα, ο Δρ. Κοφινάκος έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 50 επιστημονικά συνέδρια, ιατρικά σεμινάρια, συμπόσια, ημερίδες κλπ., που άπτονται της ιατρικής του ειδικότητας και σκοπεύει να συνεχίσει και στο μέλλον προς αυτή την κατεύθυνση.

Συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια, συμπόσια και ημερίδες

Οι παραπάνω σελίδες ανανεώνονται τακτικά, καθότι τελούν υπό διαρκή ενημέρωση με την προσθήκη συμμετοχής του Δρ. Κοφινάκου σε νέα συνέδρια και λοιπές επιστημονικές ευκαιρίες ενημέρωσης / μετεκπαίδευσης.


Εγγραφή στον Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email για επιβεβαίωση της εγγραφής σας.
About Παναγιώτης Κοφινάκος
Ο Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος Δρ. Παναγιώτης Κοφινάκος είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται με το δίκτυο υγείας MEDISYSTEM της INTERAMERICAN, με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ (Λ. Συγγρού 383, Παλαιό Φάληρο) και διατηρεί ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο Περιστέρι Αττικής (οδός Τζων Κέννεντυ 40, Δευτέρα-Παρασκευή 5 - 9 μμ). Τηλέφωνα για ραντεβού: 211-22.15.099 και 6972-91.11.76.

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται.


*


six − six =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.